Ontdek de veelzijdigheid van de COOK-IT Mini Oven 21L – Vrijstaande Heteluchtoven

Zoek je een compacte, maar krachtige mini oven die in elke keuken past? De COOK-IT Mini Oven 21L is jouw ideale partner in de keuken. Of je nu een klein appartement hebt of gewoon een extra oven nodig hebt voor je culinaire creaties, deze vrijstaande heteluchtoven is een must-have voor elke kookliefhebber.

Compact Design, Grootse Prestaties

Laat je niet misleiden door het formaat; deze mini oven is uitgerust met alles wat je nodig hebt om te bakken, braden en grillen als een pro. Met een inhoud van 21 liter is hij perfect voor het bereiden van kleine gerechten of heerlijke snacks. En dankzij het vrijstaande ontwerp kun je hem overal plaatsen waar je maar wilt.

Perfecte Temperatuurcontrole

  • Uiteenlopende temperaturen: Stel de oven in van 70 tot 230 graden Celsius voor de perfecte bereiding van jouw gerecht.
  • Efficiënte isolatie: De dubbele glazen deur houdt de warmte binnen, waardoor je energie bespaart en je gerechten gelijkmatig gaar worden.
  • Veilig in gebruik: De cool touch handgreep zorgt ervoor dat je de oven veilig kunt openen, zelfs op hoge temperaturen.

Gebruiksgemak op zijn Best

  • Handige accessoires: Bij je COOK-IT Mini Oven krijg je een bakplaatgreep, bakplaat, draadrooster en kruimellade voor een complete kookervaring.
  • Timer voor precisie: Met een instelbare timer tot 120 minuten kun je ontspannen terwijl je oven het werk doet.
  • Snel opwarmen: De vier roestvrijstalen verwarmingselementen zorgen ervoor dat je oven in no-time de gewenste temperatuur bereikt.
  • Altijd zicht op je gerecht: Het ingebouwde lampje in de oven zorgt ervoor dat je het kookproces goed kunt volgen zonder de deur te openen.

Specificaties voor de Perfecte Pasvorm

Met een plaatsingsmaat van 430*310*270mm en een binnenmaat van 335*285*225mm, is de COOK-IT Mini Oven 21L ontworpen om naadloos in je keuken te passen.

Bestel Nu en Transformeer Je Kookervaring!

Wacht niet langer en haal de COOK-IT Mini Oven 21L in huis. Geniet van de vrijheid om te koken waar en wanneer je maar wilt, met de zekerheid van uitstekende resultaten. Bestel nu en til je kookkunsten naar een hoger niveau!

Plaats een reactie

Oven info

Betover uw keuken met de perfecte bakresultaten
van onze ovens. Ontdek het gemak van geavanceerd
koken, elke dag weer.

Begin zoektocht