Ontdek de veelzijdigheid van de ICQN Vrijstaande Oven – 50L – Convectie Mini Oven

Ben je op zoek naar een compacte, maar krachtige oven die aan al je bak- en grillbehoeften voldoet? De ICQN Vrijstaande Oven is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je keuken, maar ook een culinaire krachtpatser. Met zijn hetelucht- en grillfunctie, geëmailleerde holte en een scala aan accessoires, is deze oven een must-have voor elke kookliefhebber.

Perfect Gebakken Gerechten Elke Keer Weer

  • Uitgebalanceerde Warmteverdeling: Dankzij de dubbele beglazing en de turbo ventilator geniet je van een perfecte temperatuurbalans voor gelijkmatig gegaarde gerechten.
  • Veelzijdige Kookopties: Met 5 verschillende kookfuncties kun je experimenteren met het maken van yoghurt, het bakken van de perfecte pizza, het roosteren van een sappige kip en nog veel meer.
  • Gebruiksvriendelijke Timer: De handige timerfunctie met automatische uitschakeling zorgt ervoor dat je gerechten nooit te lang in de oven blijven.

Ontworpen voor Gemak

  • Makkelijk Schoon te Maken: Het geëmailleerde interieur is ontworpen om het schoonmaken te vergemakkelijken, zodat je meer tijd overhoudt om te genieten van je heerlijke creaties.
  • Veilig en Efficiënt: De energiebesparende U-profielafdichting en de A13 EK1-normen zorgen voor veilig en efficiënt gebruik.
  • Handige Accessoires: Inclusief een bakplaat, grill, rotisserie en een grijptang voor bakplaten, waardoor je direct aan de slag kunt met een verscheidenheid aan gerechten.

Compact en Ruim

Met een inhoud van 50 liter biedt deze mini-oven met luchtcirculatie voldoende ruimte om meerdere gerechten tegelijk te bereiden, terwijl hij toch compact genoeg is om in de meeste keukens te passen. De drie rekken bieden flexibiliteit voor verschillende gerechtgroottes.

Technische Specificaties

  • Afmetingen: 581 x 443 x 373 mm – controleer of deze afmetingen geschikt zijn voor jouw keukenruimte.
  • Vermogen: Een krachtige 1800 Watt zorgt voor snelle opwarming en bereiding van je gerechten.
  • Voltage: Geschikt voor 220-240V aansluitingen.

Heb je vragen of twijfels over de compatibiliteit van de ICQN Vrijstaande Oven met jouw keuken? Neem gerust contact met ons op, zodat we je kunnen helpen met het maken van de juiste keuze. Jouw culinaire avontuur begint hier!

Plaats een reactie

Oven info

Betover uw keuken met de perfecte bakresultaten
van onze ovens. Ontdek het gemak van geavanceerd
koken, elke dag weer.

Begin zoektocht