Ontdek de veelzijdigheid van de Inventum IOC6070GK – Inbouw oven

Ben je op zoek naar een oven die niet alleen ruim en veelzijdig is, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je keuken? De Inventum IOC6070GK – Inbouw oven – Conventioneel – Eco stand – 70 liter – 60 cm hoog – Tot 250°C – Zwart/RVS is een topkeuze voor iedereen die van koken en bakken houdt. Met een royale capaciteit van 70 liter en diverse ovenfuncties, is deze oven een ware aanwinst voor je culinaire avonturen.

Waarom kiezen voor de Inventum IOC6070GK?

 • Ruime capaciteit: Met een inhoud van 70 liter biedt deze oven genoeg ruimte voor al je bak- en braadwensen.
 • Diverse programma’s: Kies uit 4 verschillende ovenprogramma’s, inclusief een energiebesparende eco-stand.
 • Flexibele bereiding: Dankzij de 5 insteekniveaus kun je meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden, perfect voor feestjes en familiediners.
 • Gebruiksgemak: De intuïtieve draaiknoppen maken de bediening van de oven een fluitje van een cent.
 • Accessoires inbegrepen: Een bakplaat en ovenrooster worden meegeleverd, zodat je direct aan de slag kunt.
 • Precieze temperatuurregeling: Stel de temperatuur in van 50°C tot 250°C voor perfecte resultaten bij elk gerecht.
 • Makkelijk schoon te houden: Het easy clean emaille en de volledig glazen binnenzijde van de deur zorgen voor een snelle en eenvoudige reiniging.
 • Vertrouwde garantie: Geniet van een gerust hart met de 5 jaar Inventum garantie op je oven.

Geavanceerde Ovenfuncties

 • Optimale warmteverdeling: Met zowel boven- als onderwarmte wordt je gerecht gelijkmatig verwarmd voor een perfecte bereiding.
 • Flexibele warmtebronnen: Gebruik bovenwarmte of onderwarmte afzonderlijk voor gespecialiseerde kooktechnieken.
 • Eco-vriendelijk: Bespaar energie met de eco-stand zonder in te leveren op kwaliteit.
 • Zichtbaarheid: Dankzij de ovenverlichting houd je het kookproces nauwlettend in de gaten.

Conventionele kracht

Deze elektrische oven is uitgerust met twee warmte-elementen die zorgen voor een gelijkmatige verwarming van je gerechten. In tegenstelling tot een heteluchtoven, wordt de warme lucht niet rondgeblazen, wat resulteert in een constante temperatuur voor een gelijkmatige garing.

Meerdere niveaus voor ultieme flexibiliteit

Met de 5 insteekniveaus van de Inventum IOC6070GK oven kun je eenvoudig meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden. Of je nu een groot feestmaal of verschillende componenten voor je diner aan het voorbereiden bent, deze oven maakt het mogelijk.

Schoonmaakgemak

 • Easy clean: Het speciale emaille aan de binnenzijde voorkomt dat vuil zich hecht, waardoor schoonmaken een koud kunstje wordt.
 • Glazen deur: De binnenkant van de deur is volledig van glas, zonder randjes waar vuil zich kan ophopen, wat zorgt voor een hygiënische kookomgeving.

Ongeëvenaarde Inventum Garantie

Wij bij Inventum zijn trots op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden we standaard 5 jaar garantie op de Inventum IOC6070GK oven. Met je originele aankoopbewijs ontvang je snel en efficiënte service. Voor meer informatie over onze garantievoorwaarden, bezoek inventum.eu/garantie.

Maak vandaag nog de keuze voor de Inventum IOC6070GK inbouw oven en til je kookkunsten naar een hoger niveau. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van stijl, capaciteit en gebruiksgemak!

Plaats een reactie

Oven info

Betover uw keuken met de perfecte bakresultaten
van onze ovens. Ontdek het gemak van geavanceerd
koken, elke dag weer.

Begin zoektocht