Ontdek de veelzijdigheid van de Inventum OV607B – Vrijstaande heteluchtoven

Ben je op zoek naar een oven die niet alleen ruim en veelzijdig is, maar ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan je keuken? De Inventum OV607B – Vrijstaande heteluchtoven – Draaispit – 60 liter – 2000 watt – 6 programma’s – Zwart is een topkeuze voor iedereen die van koken en bakken houdt. Met een royale capaciteit van 60 liter en een scala aan functies, is deze oven een ware culinaire partner in jouw keuken.

Waarom de Inventum OV607B jouw keuken compleet maakt

  • Ruime capaciteit: Met een inhoud van 60 liter biedt deze oven genoeg ruimte voor grote gerechten en meerdere bakplaten tegelijk.
  • Veelzijdige functies: Kies uit 6 verschillende ovenprogramma’s om elk gerecht perfect te bereiden.
  • Flexibele temperatuurinstelling: Met een instelbare temperatuur van 100°C tot 230°C heb je volledige controle over het kookproces.
  • Handige draaispit: Bereid de perfecte kip of rollade met het meegeleverde draaispit voor een gelijkmatig gegaarde maaltijd.
  • Gebruiksgemak: Eenvoudige bediening met draaiknoppen en een instelbare tijd tot 120 minuten voor een zorgeloze kookervaring.
  • Compleet met accessoires: Inclusief bakplaat, ovenrooster en kruimelplaat voor al je bak- en braadbehoeften.
  • Lange garantie: Geniet van een gerust hart met de 5 jaar Inventum garantie.

De oven die met je meedenkt

Of je nu een amateurkok of een ervaren chef bent, de Inventum OV607B oven is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Met functies zoals hetelucht, boven- en onderwarmte, en een speciale draaispitfunctie, kun je experimenteren met een breed scala aan recepten en kooktechnieken. De ovenverlichting zorgt ervoor dat je jouw creaties altijd goed in de gaten kunt houden.

Maak het jezelf gemakkelijk

Het schoonmaken van je oven hoeft geen vervelende klus te zijn. De Inventum OV607B is ontworpen met het oog op gemak. De gladde binnenwanden en de meegeleverde accessoires zijn eenvoudig te reinigen, zowel met de hand als in de vaatwasmachine. Zo houd je meer tijd over om te genieten van je heerlijke gerechten.

Vertrouw op Inventum’s kwaliteit

Met de Inventum OV607B oven kies je voor een betrouwbaar apparaat dat gebouwd is om lang mee te gaan. De standaard 5 jaar garantie toont aan dat we achter onze producten staan en dat je kunt rekenen op onze uitstekende service. Voor meer informatie over de garantievoorwaarden, bezoek inventum.eu/garantie.

Wacht niet langer en maak van de Inventum OV607B het hart van je keuken. Bestel nu en til je kookkunsten naar een hoger niveau!

Plaats een reactie

Oven info

Betover uw keuken met de perfecte bakresultaten
van onze ovens. Ontdek het gemak van geavanceerd
koken, elke dag weer.

Begin zoektocht