Ontdek de veelzijdigheid van de Princess 112754 – Vrijstaande Heteluchtoven

Stel je voor: je keuken gevuld met de geur van versgebakken brood, de perfecte goudbruine korst van een zelfgemaakte pizza, of de zoete verleiding van een net uit de oven gekomen taart. Met de Princess 112754 – Vrijstaande Heteluchtoven – 5 Standen – 45 liter – 1800 W – Zilver, wordt dit allemaal werkelijkheid in jouw eigen keuken!

Perfecte resultaten met veelzijdige functies

De Princess Heteluchtoven is jouw nieuwe partner in de keuken voor het bereiden van een breed scala aan gerechten. Met een royale capaciteit van 45 liter en vijf verschillende verwarmingsfuncties, waaronder grillen, hetelucht en traditionele boven- en onderwarmte, biedt deze oven je de flexibiliteit om te experimenteren met allerlei recepten.

Ultieme controle over temperatuur

Temperatuur van 90⁰ tot 230⁰
Of je nu een delicate soufflé of een robuuste boerenbrood wilt bakken, de temperatuurinstellingen van de Princess Heteluchtoven geven je de controle die je nodig hebt. Met een bereik van 90⁰ tot 230⁰, kun je de perfecte omstandigheden creëren voor elk gerecht.

Geen zorgen met de handige timer

Instelbare timer tot 60 minuten
Vergeet de stress van het constant checken van je gerechten. Stel de timer in tot 60 minuten en ontspan terwijl je oven het werk doet. Een duidelijk geluidssignaal laat je weten wanneer je creatie klaar is om te serveren.

Schoonmaken is een fluitje van een cent

Makkelijk schoon te maken
Na het genieten van je heerlijke maaltijden, is het tijd voor de schoonmaak. Gelukkig is de Princess Heteluchtoven ontworpen met een uitneembare kruimellade, waardoor schoonmaken sneller en eenvoudiger dan ooit is.

Alles wat je nodig hebt om direct te starten

Wat vind je in de doos:
Bij je nieuwe Princess Heteluchtoven ontvang je een grillrooster, bakplaat en handgreep, zodat je direct kunt beginnen met bakken, grillen en roosteren. De duidelijke handleiding helpt je op weg.

Waarom kiezen voor de Princess Heteluchtoven?

  • Geniet van de ruimte en veelzijdigheid met een inhoud van 45 liter.
  • Bereik de perfecte baktemperatuur met instellingen tot 230⁰.
  • Ontdek de veelzijdigheid met grill- en convectiefuncties.
  • Ervaar het gemak van een eenvoudig schoon te maken ontwerp.
  • Vertrouw op de 60 minuten timer met duidelijk geluidssignaal.

Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en maak van elke maaltijd een feestje met de Princess 112754 – Vrijstaande Heteluchtoven. Bestel nu en transformeer je keuken in een bakparadijs!

Plaats een reactie

Oven info

Betover uw keuken met de perfecte bakresultaten
van onze ovens. Ontdek het gemak van geavanceerd
koken, elke dag weer.

Begin zoektocht